Вже не за горами новорічні свята і всі господині нашої країни почнуть ламати голову, що ж такого приготувати на святковий стіл. Адже до такої події потрібно готувати тільки кращі і перевірені рецепти, які сподобаються всім гостям.
Тому пропонуємо вам приготувати ніжний рулет з лаваша, рецептом якого поділилися в instagram на сторінці " eda_iz_topora_"
Нам знадобиться:

Лаваш тонкий - 2 Штуки
Шпроти в маслі — 180 грам
Яйце варене - 2 Штуки
Болгарський перець - 0,5-1 Штуки (залежить від розміру)
Плавлений сир - 100 грам
Майонез — 100-150 Грам
Зелень - 1 Пучок


Спосіб приготування:

Для рулету візьміть два квадратних лаваша. Відваріть яйця, відкрийте консерву. Розстеліть на столі перший лаваш. Змастіть його добре майонезом. Накрийте другим лавашем, який теж потрібно змастити майонезом. Зверху розподіліть терті яйця.

Відступите від краю пару сантиметрів і викладіть тертий плавлений сир, його необов'язково терти, можна порізати брусочками. Поріжте тонкою соломкою болгарський перець, розподіліть по лавашу. Розкладіть рівномірно рибу. Прикрасьте зеленню рулет. Акуратно і щільно поверніть лаваші з начинкою в рулет. Загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник на 2-2,5 години. За цей час лаваш стане м'якше, просочиться і прийме форму.

Поріжте рулет на порційні шматочки, прикрасьте і подайте на стіл. Приємного апетиту!

Нагадавши, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі та корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.uа" , "Яблуко" з буряка і м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий Рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука-це ідеальне блюдо на Новий Рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.uа" писав, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще