Вже незабаром Новий рік, зазвичай перед цим святом всі ми хочемо позбутися лихих думок та всього поганого, щоб увійти в новий рік оновленими.

2020 виявився складним роком, тому пропонуємо до Вашої уваги сильну молитву на благословення будинку, яка захистить всіх його мешканців. Варто відволіктися від повсякденної рутини та виділити хоча б кілька хвилин на день для прочитання цих молитов.

Молитва.

Молитва, фото: youtube
Молитва, фото: youtube

«Нехай Господь благословить нас і збереже Всемогутній і Милосердний Бог Отець, Бог Син, Бог Дух Святий.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

О найсолодший Ісусе Христе, Всемогутній Царю Неба і землі, Сину Бога Давидового, Ісусе, заради нас poзп’ятий на Хресті, змилуйся над нашою обителлю (нашим будинком), бережи усіх, хто живуть в ній.

Хай буде Твоє благословення, Господи, супроводжувати нас всюди, хай освятить Дух Святий думки і серця наші; Всемогутність Його всюди, у всякому місці: все, що знаходяться в нашій обителі (нашому будинку), хто до нас входить і виходить від нас, хай благословить Пресвята Трійця і збереже від усякого зла, щоб ніщо не чисте не наблизився до нас.

Ім’я Господа Ісуса Христа з дев’ятьма чинами ангелів хай стануть на захист цій обителі. Хай Своїм Материнським Покровом Пресвята Діва Марія, та Святі Апостоли охороняють дім цей: благополуччя її затвердять і зміцнять Святі Євангелісти. Хрест Господа нашого Ісуса Христа хай буде покрівлею їй, цвяхи Господа нашого Ісуса Христа хай будуть її захистом; вінець Господа нашого Ісуса Христа хай буде її покровом.

Пресвята Діво Маріє, Святий праведний Йосипе та всі святі, Ангели Хранителі, благайте Господа Ісуса Христа, хай збереже цю обитель від грому, блискавок, вогню, граду, повені, напaду злих людей, нужди, зневіри, єресі, вiйни і всякого нещастя, що загpожує душі і тiлу: в цьому хай допоможе нам Бог Отець, Бог Син, Бог Дух Святий. Амінь.

Сподоби, Господи, в день цей без гріха зберегтися нам.

Господи помилуй (3 рази).

Амінь.

Молитва.

Всемогутній Боже, щиро молимося до Тебе за будинок цей (квартиру цю) і за тих, хто живе в ньому (ній) і за майно, яке дозволиш поблагословити і всякі блага в ньому примножити.

Подай їм, Господи, достаток від роси Небесної та від земних благ – життя, і їхні бажання приведи Твоїм Милосердям до щасливого завершення. З нашим приходом дозволь будинок цей (квартиру цю) благословити, так як Ти поблагословив дім Авраама, Ісаака та Якова.

Нехай же в стінах цього будинку (цієї квартири) перебувають Ангели Твої Святі і стережуть мешканців його (її). Бо Твоя є Сила і Слава, Отця і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Нагадаємо что молитва на роботі: як зберегти духовне життя у важкі будні

Як повідомляв портал "Знай.ua", священик-качок вирішив балотуватися на вибори, але його жорстко покарали

Також, "Знай.ua" писав, що церкви переконують, що молитва сильніша за вірус