Собака, якого дівчина та хлопець запхали в мішок та побили, почав ходити.
Про це повідомляє інформацій портал "Варта-1".
Так, стало відомо, що у неділю, 27 грудня у Львові почав ходити собака, якого напередодні жорстко побили. Зараз собака перебуває у Радивилівському тваринному центрі.

Скріншот із відео

Ветеринари діагностували у собаки рвані рани, гематоми вушних раковин, кістки кінцівок цілі — без переломів, однак є ймовірність внутрішньої кровотечі. Ветеринар уточнив, що загальний стан тварини задовільний, але є потреба у реабілітації.

Скріншот із відео

Варто нагадати, що на Львівщині двоє людей запхали собаку в мішок і жорстоко побили її. Відео було оприлюднено у соціальних мережах. Пізніше з’ясувалося, що собака серйозно постраждав, але залишився живим.

Нагадавши, Знай повідомляв, що тернопільські школярі передали притулку та ветеринарній клініці подарунки. Діти зібрали крупи, корми для тварин, медикаменти та багато іншого, щоб ветеринари змогли допомогти бездомним тваринам.

Також Знай писав, що кішка Моніка пережила зраду перших господарів і опинилася в притулку через хворобу. Однак її взяли небайдужі люди і виходили. Тепер тварина вибрала собі лідера і пильно стежить за ним поки він працює за комп'ютером.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях зоозахисники та волонтери рятують собаку, яка пересувається на " інвалідному візку". Що сталося з твариною достеменно невідомо, але волонтери кажуть, що їй необхідна діагностика та реабілітація.