Оповідачка сьогоднішньої життєвої історії розповіла, як сиділа я в черзі в лікарні. І раптово вона розговорилася з досить цікавою жінкою, якій 70 років. Жінка виглядала досить охайно та доглянуто, не як старенька.

Жінка розповіла, що свідомо вирішила зробити кар’єру і пожити по повній для себе. Перший раз вийшла заміж в 20 років.
Чоловік дітей до її 30-ти років не просив. А коли вже він завів розмову про дітей, то розлучилася з ним. Галина, так звали цю жінку, розповіла, що встигла побудувати кар’єру, об’їздити весь світ та одягнутися в бутиках Франції.

вулиці Львова, скріншот із відео
вулиці Львова, скріншот із відео
Ілюстративне фото

Коли жінці було 60 років, її другий чоловік пішов з життя. І Галина залишилася одна. Зараз вона ходить на гурток співу і танців, почала займатися фінською ходьбою. При цьому жінка веде здоровий спосіб життя та активно стежить за своїм здоров’ям. На питання чи не шкодує вона, що так і не народила дітей вона відповіла:

– Знаєш, люба, ні, не шкодую. Тому що всі мої подруги, батьки дітей. І знаєш що? Вони зараз самотні. Але, на відміну від них, я хоча б можу оплатити собі людину, яка мені продукти принесе і стакан води, коли я хворію. А про них навіть рідні діти не подбають.

Нагадаємо, що у Тернополі дитина померла, з'їв зернятко кукурудзи

Як повідомляв портал "Знай.uа", юну українку на очах у матері спалює агресивний рак, рідні в сльозах благають про допомогу

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі дитина проковтнула пакет і померла на руках матері