На Львівщині сусід встиг вивести односельця з палаючого дерев’яного будинку.
Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області.
Так, стало відомо, що напередодні, о 22:41, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Бабичі Радехівського району. Зазначалося, що пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку. На місце пригоди оперативно виїхала бригада рятувальників.

Фото: ДСНС

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, житловий будинок був охоплений вогнем. Полум’я швидко поширилося дерев’яними конструкціям. Варто зазначити, що внаслідок пожежі отримав опіки ІІ ступеня чоловік, що проживав в цьому будинку. Потерпілого в стані середньої важкості госпіталізовано у Радехівську центральну районну лікарню.
Як з’ясувалось, про пожежу повідомив сусід, який також першим прибіг на місце події, і допоміг вийти з будинку потерпілому.

Фото: ДСНС

Рятувальникам вдалося локалізувати пожежу о 23:39 та ліквідувати о 00:25. Однак, житловий будинок знищено вогнем.
До ліквідації займання залучалось 4 чоловіки особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Наразі всі причини та обставини загоряння встановлюють фахівці.

Нагадаємо, раніше на Буковині пожежа забрала життя 90-річної жінки - не вибралася з пекельного полону

Як повідомляє портал «Знай.uа» смажена картопля ледь не відправила жінку на той світ: ніколи не робіть цього

Також "Знай.uа" писав, що киянам пояснили, чому горять їхні квартири - ви будете здивовані

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще