У Львові неподалік від центру міста вирили великий котлован, який загрожує зсувами.
Про це повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» місцева мешканка Надія Коропецька.
Так, стало відомо, що у Львові між проспектом Чорновола та вулицею Лемківською вирили котлован. Місцеві жителі зазначають, що цей котлован загрожує зсувами.

Фото: Надія Коропецька

«Хтось святкує Різдво, хтось готується святкувати Новий рік та Різдво, а хтось переживає не лише за власну безпеку, а навіть за життя. Вирито котлован на Лемківській-Чорновола. Уже є зсув ґрунту, який «забрав» заїзд. Поруч аварійний будинок! Більше 10 років мешканців не відселяють! Ризик обвалу будинку, а всім байдуже!!! Прошу розголосу!!!», – написала пані Коропецька і виклала у мережу світлини котловану.


Місцеві жителі просять міську владу відреагувати на це, аби уникнути надзвичайних ситуацій.

Скріншот

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа.

Також Знай писав, що закарпатці, на жаль, і надалі викидають і залишають сміття аби де, незважаючи на сміттєву проблему в краї.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.