На Львівщині Довгожитель Микола Матвійович Кузьо відсвяткував 100-річний ювілей.
Про це повідомляє «Leopolis.news».
Так, стало відомо, що на Львівщині у селі Чуква Микола Кузьо відсвяткував 100-річний ювілей. Довгожителя з поважним ювілеєм привітала адміністрація села та місцеві жителі.
За словами дочки ювіляра Орисі, батько з родини довгожителів. Тітка у Канаді прожила 110 років, два двоюрідні брати по 95, сестри до 90 років, а його мама померла на 96 році життя.

Мешканець села Чуква на Львівщині відсвяткував 100-річний ювілей

«А ось наш батько налаштований побити рекорд, прагне прожити понад 110 років. Цього йому всі сьогодні бажали», - зазначила донька ювіляра.

Попри поважний вік Микола Матвійович має рівну поставу та дзвінкий голос. Дідусь дуже любить жартувати, єдине, що підводить, так це слух. Ювіляр зазначив що секрет довголіття дуже простий:

«Чесно працюй, щиро молись і нікому не роби кривди», - говорить довгожитель.

За своє життя Микола Матвійович Кузьо працював на різних посадах у колгоспі, автопідприємстві, де був бригадиром, сантехніком, газовим слюсарем. Разом з дружиною вони збудували дім. Виховали трьох дітей – двох синів і дочку. Дочекався не лише 6 онуків, а й 7 правнуків.

Нагадаємо, що Карпатський довгожитель розкрив українцям секрет безсмертя

Як повідомляв портал "Знай.uа", 100-річна закарпатка пережила Сталіна і Гітлера і посміхнулася українцям

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що 108-річна довгожителька пережила дві пандемії і розповіла свій секрет: не лізу в чужі справи