Львівським котам побудували будинок на зиму. Про це розповіла юрист і адвокат ГО "Еко-Прогрес" Олена Остимчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 25 грудня у Львові встановили перший "Котодім". У цьому будиночку коти зможуть зігрітися і успішно перезимувати.

"Котодім" являє собою невелику будову висотою трохи більше метра, в якому може поміститься кілька котів. Він встановлений на платформі з дерев'яної палети і прикрашений милим малюнком у вигляді кота.

Котодім у Львові, фото: Facebook Олена ОСТИМЧУК:
Котодім у Львові, фото: Facebook Олена ОСТИМЧУК:
Котодім у Львові, фото: Facebook Олена Остимчук

Олена Остимчук підкреслила, що коти є невід'ємною частиною Львова, тому важливо подбати про те, щоб вони комфортно провели зиму.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Дуже важко перезимувати, так як не завжди є де сховатися і зігрітися. У нас немає притулку і не завжди всі є людьми, тому що закривають підвальні віконця, хоча постановою ЛМР закривати входи в підвали і на горища заборонено. Тому що всі коти є частиною екосистеми М.Львова. Такі хатинки дають можливість вижити бездомним " - написала Олена Остимчук.

Публікація Олени Остимчук: Facebook
Публікація Олени Остимчук: Facebook
Публікація Олени Остимчук: Facebook

Вона також підкреслила, що коти вже влаштувалися на новому місці і додала відео, на якому можна побачити задоволених тварин сидять біля будиночка.

Нагадаємо, що у Франківську напівголу Тіну Кароль замінили мавпою в куртці, соцмережі люті

Як повідомляв портал "Знай.uа", зубастих монстрів з крильцями з Дніпра поселили в холодильнику

Також, "Знай.uа" писав, що у Чорнобилі спіймали нахабних сталкерів з рогами