На Львівщині виявили тіло чоловіка, який ще 15 грудня пішов з дому і не повернувся. Про це повідомили у поліції області.

Як зазначається, тіло виявили 22 грудня у Мостиському районі, неподалік від річки Вишня. За інформацією родичів, 74-річний дідусь вирушив на пошуки ялинки, однак назад не прийшов. Зв’язку із ним не було.

Родичі зверталися по допомогу до правоохоронців, зазначаючи, що пенсіонер виїхав з дому ще 15 грудня на синьому велосипеді. Вони знали, що дідусь вирушив до лісу у пошуках різдвяної ялинки, однак навіть через довгий час не повернувся.

Зниклого пенсіонера спочатку розшукували рідні люди та волонтери, потім до них приєдналися і правоохоронці.

Лише 22 грудня труп чоловіка на березі річки Вишня виявили місцеві мешканці. Правоохоронці запевняють, що чоловік помер природною смертю – ймовірно, від серцевого нападу.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

«Припускаємо, що чоловік повертався з ялинкою додому, йому стало зле. Коли у людини погіршується самопочуття, вона втрачає орієнтири на місцевості... Тіло пенсіонера люди знайшли у такому місці, що ми й не шукали. Адже там не було ні ялинок, ні дорога додому не вела. Кругом чагарники, болото. Очевидно, чоловік заблукав», – розповіли у волонтерській групі пошуку зниклих безвісти.

Раніше Знай.uа писав, що двоє хлопців каталися в таксі з мертвою дівчиною, поки водій не запідозрив недобре.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.