Стало відомо про те, що боєць АТО з Херсона шиє тактичне і туристичне спорядження. Як йде власноручне виробництво.

Таким чином, повідомляється, що Юрій Прошуров виготовляється рюкзаки, а також сумки для носіння бронежилетів. Вони виходять досить якісними, а що найголовніше - дешевше іноземних аналогів.

Чоловік пішов в зону АТО добровольцем, тому, відчув сам на собі всю незручність армійської амуніції. У той час він побачив птитоноски - виріб під бронеплиту. Придбати його в той час було дуже складно, так як це коштувало чималих грошей.

Українські аналоги були трохи дешевше, але, ситуації це не змінювало - все одно дуже дорого. Саме тому, Юрій вирішив зайнятися власним виробництвом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дізнався з яких матеріалів це зроблено, знайшов їх в Україні, і почав творити. Щоранку він відправляється в майстерню, разом зі своїми собаками. Шити вчився по відеоурокам в Інтернеті. Раніше взагалі не вмів, і був дуже далекий від цієї спеціальності.

Власну справу він розпочав у вересні цього року. Поки що працює сам, але вже навесні візьме собі помічників.

Виготовило він вже приблизно 150 одиниць цієї продукції. Реалізовує він її в соціальних мережах, а також серед знайомих.

Нагадавши, Українки У ЗСУ показали свою майстерність, побачене вражає: "рятувати людські життя і служити Батьківщині

Як повідомляв Знай, серце офіцера-ветерана АТО не витримало напруги, пішов з життя на службі: "Патріот і людина-скеля»

Знай писав, хоробрим українським воїнам вручили відзнаки командування ООС: "Ви гордість нашої країни"