Стало відомо про те, що на площі перед Оперним театром у Львові встановили десятиметрову лавку.

Таким чином, повідомляється, що навпроти Оперного театру, поруч з фонтаном, встановили першу з чотирьох десятиметрових лавок. Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломейцев.

У Львові встановили величезну лавку, фото: ЛМР
У Львові встановили величезну лавку, фото: ЛМР

Робота була виконана за рахунок меценатів. Всього таких лавок планується близько чотирьох, і всі вони будуть стояти в тіні платанів, які були посаджені не так давно.

Варто відзначити, що не так давно у Львові, поруч з Оперним театром встановили 8 платанів. Цей вид дерев дуже швидко росте і має естетичний вигляд.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тим часом у центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань, концертів, парадів та іншого, в силу карантинних обмежень.

Нагадаємо, в Ужгороді на Театральній площі встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича. Господиня Марія подарувала її городянам, повідомили у прес-службі Ужгородської міської ради.

Як повідомляв портал Знай, у Харкові в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького. Сім танцюючих фігурок на ковзанах ввечері красиво запалюються вогнями. Синій відблиск від інсталяції відбивається в замерзлому озері, створюючи світяться блакитні доріжки.