Стало відомо про те, чи може жінка приходити в храм в брюках. Священик вирішив дати чітку відповідь.

Таким чином, повідомляється, що не так давно йому прийшло питання про те, чому він повінчав жінку, яка була в брюках, і він вирішив дати відповідь на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Справа в тому, що ніякі правила Православної Церкви не свідчать про заборону на штани для жінок. Заборона існувала лише в Старому Завіті.

По-друге « "церковна традиція" не прийняття жіночих штанів і носіння косинок, існувала на території колишнього Радянського Союзу. В інших православних країнах по всьому світу, навіть не чули про це.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, відомо що пара, яка зробила обряд вінчання, має складне фінансове становище, і всі доходи намагаються витрачати на маленьких дітей, щоб ті не відчували себе обділеними. У них були металеві кільця, а ось рушник їм подарувала Церква. Найголовніше для Бога не одяг, а душа.

Один з найважливіших пунктів-нікого не варто засуджувати. Це не має справу право жодна людина.

Нагадаємо, що у Львові виставлять унікальну ікону, яка зцілює від хвороб

Як повідомляв портал "Знай", Чернівецький архієпископ приголомшив Україну

Також, "Знай" писав, що митрополит Епіфаній висловився про легалізацію канабісу