Вже зовсім скоро новорічні свята і всім господиням нашої країни потрібно буде дивувати своїх близьких і рідних смачними стравами. А готувати одне і теж щороку не цікаво, тому господині завжди в пошуках смачних і швидких рецептів.
Пропонуємо приготувати вам смачну холодну закуску, яка припаде до душі всім гостям. Рецептом цієї страви поділилися у фейсбук-групі "Що приготувати на вечерю".
Інгредієнти:
* лосось холодного копчення або свіжозасолений 400-450 гр
* м'який сир із зеленою цибулею 2х200 гр
* кріп

Спосіб приготування:


Для початку беремо харчову плівку і рівненько викладаємо лосось або форель на неї. Зверху викладаємо і розрівнюємо сир.
Подрібнюємо кріп і кладемо на всю довжину майбутньої ковбаски. За допомогою плівки звертаємо ковбаску і в морозилку на кілька годин.
Знімаємо плівку, ріжемо ковбаску на шматки і на стіл в останній момент. Можна тримати в холодильнику до подачі, не треба класти назад в морозилку.

Приємного апетиту!

Нагадавши, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі та корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.ua" , "Яблуко" з буряка і м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий Рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука-це ідеальне блюдо на Новий Рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.ua" писати, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще