Ольга Фреймут - відома українська телеведуча. Її всі знають по програмах "Ревізор" та "Інспектор Фреймут". Зірка не надто часто дає інтерв'ю, проте всі вони розлітаються на крилаті вислови та цитати. Це ж саме стається і з її публікаціями у соціальних мережах.


Цього разу фан-сторінка Фреймут оприлюднила, як зірка вітала свою матусю з Днем народження.
22 грудня матуся Ольги Фреймут святкує свій День народження. Зірка залишила для неї теплі слова у яких зазначила, що вона завжди була натхненням для неї та доказом того, що немає нічого неможливого.

Іnstagram: freimuteam

"Мама - моє натхнення, доказ того, що немає нічого неможливого і мріяти потрібно високо. Вона завжди сяє, блакитні очі переповнені теплом, у неї багато друзів і тих, кому вона допомагає... Мамочка, ти завжди на моєму боці, навіть, коли я не права; а доленосні помилки ти називаєш «корисним досвідом».Будь щасливою і здоровою, адже ти джерело моєї сили і впевненості", - так привітала свою матусю Фреймут.

Нагадаємо Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал " Знай.ua " писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".