У Львові на одній з вулиць міста п'ятеро невідомих чоловіків ромської національності напали на львів'янина.
Про це на своєму youtub-каналі повідомив львів'янин Олег Єлісєєв.

Скріншот із відео

Так, стало відомо, що у Львові у вівторок, 22 грудня на вулиці Городоцька, п'ять невідомих чоловіків ромської національності напали на львів'янина. Варто зазначити, що напередодні, суботу 19 грудня цей чоловік затримав поблизу ТРЦ "Форум" та передав у руки правоохоронних органів трьох жінок ромської національності, які намагалися пограбувати жінок.
Обережно, у відео присутня нецензурна лексика!

Скріншот із відео

Варто нагадати, що львів'янин став свідком ганебної крадіжки у центрі міста. Чоловіку вдалося зняти на відео зловмисників, що й допомогло затримати їх.

"Особисто став свідком пограбування, вдалося відзняти, як це відбувається. Львів'яни кожного дня потерпають від систематичних пограбувань. На вулиці міста в якийсь момент можуть вас пограбувати, ніхто не прийде на допомогу, на вулицях міста суцільна байдужість. Інформую вас про ситуацію та закликаю не бути байдужими", - зауважив Олег Єлісєєв.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще