Стало відомо про те, що в мережі з'явився тизер фільму, в якому знявся Дзідзьо і Оля Полякова. Новорічна комедія для всієї родини.

Таким чином, повідомляється, що за сюжетом ці два герої зі сфери шоу-бізнесу є конкурентами на сцені.

Раптом, в один момент виявляється, що вони помінялися тілами, і з того моменту намагаються повернутися назад.

Сам проект є новорічним фільмом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Героям доведеться пройти чимало перешкод, щоб повернути собі свої життя і тіла. Кожному доведеться вирішити сімейні та романтичні проблеми свого опонента. А ще-на особистому досвіді зрозуміти, що гендерні стереотипи-це просто міфи.

Прем'єра відбудеться наступного року. Виробники хотіли запустити його в прокат ще в грудні, однак, епідеміологічна ситуація з коронавірусом в країні не дозволила це зробити.

Михайло Ясинський каже, що надзвичайно прикро переносити прем'єру. Рішення далося важко, адже, до останнього сподівалися на краще.

Нагадаємо, дружину Dzidzio застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанське. Ярослава показала кадри за лаштунками зйомок новорічної передачі, але не уточнила який. Вона раділа в оточенні чужих чоловіків, без чоловіка і з келихом шампанського. Навколо співачки було чимало людей і панувала новорічна атмосфера.

Як повідомляв " Знай.ІА", Dzidzio поганяв на оленях і відірвався зі Снігуронькою: "З Новим роком!».

Знай.ІА писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська втратила майже 14 кіло завдяки Джей Ло: "побачила і розплакалася"