Вже незабаром новорічні свята, тому багато українських заробітчан вирішили провідати своїх рідних та друзів. Через це на кордоні з Польщею утворилися величезні черги.

Кордон України, фото з вільних джерел
Кордон України, фото з вільних джерел

Так, стадо відомо, що на українсько-польських пунктах пропуску збільшується кількість осіб, які бажають перетнути кордон. Як наслідок, збільшується час очікування на проходження всіх процедур на митниці. Про це попереджає прикордонна служба Польщі.

Черги на кордоні, скріншот відео
Черги на кордоні, скріншот відео

Українцям радять перед поїздкою перевірити інформацію про стан черг та обрати найоптимальніший варіант подорожі. На функціонуючих пунктах пропуску Straż Graniczna збільшила кількість працівників, відкриті всі смуги руху на КПП для підвищення пропускної спроможності.
У Любельському воєводстві (Люблін) відкриті всі 4 контрольно-пропускні пункти: Дорогуськ (Дорогуськ-Ягодин), Зосін (Зосін-Устилуг), Долгобичув (Долгобичув – Угринів), Хребенне (Хребенне – Рава-Руська). На деяких пунктах пропуску легкові автомобілі можуть чекати в чергах по 10-12 годин, водії фур – навіть до 27 годин.

Нагадаємо, іноземець пограв з прикордонником у "рулетку": потрапити в Україну за $1000

Як повідомляв "Знай.ua", "Бориспіль" скували шалені черги, аеропорт скоро лопне: "Карантин по-українськи"

Знай.ua писав, На Закарпатті знайшли прикордонника з простреленою головою: пустив кулю в лоб.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще