Француз встановив новий світовий рекорд з перебування у крижаній камері. Він просидів там 2 години 35 хвилин і 43 секунд.
Француз Ромен Вандендорп встановив світовий рекорд з тривалого сидіння у скляній камері, заповненій льодом. Він зробив це з метою зібрати кошти для онкохворих дітей.

Скріншот з відео

Як повідомляє телеканал France 24, 34-річний медичний працівник встановив світовий рекорд з тривалого сидіння у скляній камері, заповненій льодом та побив попередній рекорд на 40 хвилин. Занурення в подрібнений лід відбувалося в спеціальному прозорому контейнері, де температура сягала -18 градусів за Цельсієм. За дотриманням усіх умов стежили представники Книги рекордів Гіннесса та 50 інших глядачів.
За словами Вандендорпа, він готувався до цього рекорду впродовж двох років, "розширюючи межі своєї фізіології". Весь цей час тренувався "долати людські межі" за допомогою нейрокогнітівних методів, заснованих на уяві та концентрації, щоб перейти в стан медитації

Варто зазначити, що попередній рекорд встановив 4 вересня 2014 житель Китаю Цзінь Сунчан. Він простояв у камері з льодом 1 годину 53 хвилини.

Нагадаємо, що український майстер вирушив до Книги рекордів на в'язаному велосипеді

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині можуть закрити музей героїв АТО

Також, "Знай.uа" писав, що Дніпровський умілець перетворив "Запорожець" на будинок на колесах

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще