На Львівщині розшукують неповнолітню дівчинку, яка пішла до школи та безслідно зникла.
Про це повідомляють у поліції Львівської області.
Так, стало відомо, що Самбірським відділом поліції розшукується Єрмілова Віолетта Віталіївна, 2006 року народження. Відомо, що жителька міста Рудки, учениця 9-го класу однієї з місцевих шкіл. Як встановили правоохоронці, 10 грудня зранку дівчинка пішла з дому до школи – з того часу відомостей про її місцеперебування немає. Востаннє Віолетту Єрмілову бачили у Львові в ніч з 10 на 11 грудня.

Фото поліції Львівської області

Зараз до пошуків 14-річної дівчини залучені усі підрозділи та служби поліції Львівщини. Також орієнтування передані у всі підрозділи Національної поліції України. Протягом цього часу дівчина на зв’язок не виходила, її місцеперебування досі невідоме.
Прикмети розшукуваної: вік 14 років, зріст 160 см, середньої статури, волосся русяве, довге. Була одягнена у сірий светр, сіру хутряну безрукавку, темно-синій плащ, чорні чоботи (угі), на голові – біла шапка з помпоном. Може мати з собою наплічник бордового та помаранчевого кольорів. Також може подорожувати автостопом.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю дівчину, чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчинки.