Павло Зібров - відомий український виконавець і цінитель жіночої краси. Він частенько ділиться зі своїми фанатами та підписниками в соціальній мережі Instagram яскравими фото і відео.

На цей раз артист показав, як разом з 49-річним українським хореографом та шоуменом Дмитром Коляденко готується до новорічних свят. Разом артисти приготували напій від похмілля, який обов'язково знадобиться 1 січня.

"Сьогодні готували з @kolyadenkodima_official напій від похмілля після Нового року, зігріваючий чай з калиною і класичний узвар на Різдво! Дивіться в Зіркоманії 3.01 всі мої секрети смачних і корисних напоїв", - написав він у підписі до публікації"

Користувачі соціально мережі підмітили, що зараз рецепт напою від похмілля буде дуже доречним.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Напій після похмілля, ось якраз зараз актуальний), Свята ж на носі", "Це звичайно добре, але ще було б непогано провести акцію, щоб люди не бухали на свята. Ви ж за здорову націю?", "Бигсмоук?", - написали користувачі в коментарях.

Скріншот

Нагадаємо, вусань Зібров з короною на грудях обійняв найдорожчу, і це не дружина: "Коли ж ти виросла".

Як повідомляв портал "Знай.uа", ведуча "Орла і Решки" Івлєєва прокоментувала чутки про зраду чоловіка

Також, "Знай.uа" писав, що Dzidzio на повну відірвався з оленями і Снігуроньками