На Львівщині правоохоронці врятували двох людей з автомобіля, що тонув.
Про це повідомила пресслужба МВС України у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у понеділок 21 грудня близько опівночі співробітники сектору реагування патрульної поліції Жовківського відділення поліції під час патрулювання у селі В’язова помітили автомобіль «Фольксваген», який рухався з великою швидкістю, «петляв» по дорозі, а потім злетів з моста у річку.

Фото: МВС України

Варто зазначити, що одну пасажирку викинуло з автомобіля, а у салоні легковика, який почав занурюватися під воду, залишилися водій та ще один пасажир. Правоохоронці стрибнули у воду та кинулися на допомогу. Один із поліцейських розбив вікно автомобіля, через яке витягнули непритомного водія, також поліцейські допомогли вибратися з тонучого автомобіля пасажиру.

Фото: МВС України


"Правоохоронці оперативно надали потерпілим першу домедичну допомогу та викликали «швидку». Водія, 19-річного місцевого мешканця, та 16-річну дівчину, яку викинуло з машини, з тілесними ушкодженнями було доставлено до медичного закладу. Другий пасажир, 28-річний місцевий мешканець, від медичної допомоги відмовився", - сказано повідомленні.

Водій авто, який не впорався з керуванням, під час скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його притягнуто до адміністративної відповідальності.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Борисполі" затримали чоловіка, який почав курити прямо на борту літака.

Також Знай.uа писав, що у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще