Сергій Притула розповів про рекордну суму, яку пожертвували на потреби армії. Львів'янка, яка попросила не називати її повне ім'я, передала шоумену 60 тисяч доларів на обладнання для українських захисників.
Про це Притула розповів на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що львів'янка пожертвувала $ 60 000 на армію. За словами Сергія Притули, це найбільша за роки війни пожертва і дорівнює 30% від усіх грошей, які він зібрав за весь 2020 рік.

ЗСУ, фото: Главред
ЗСУ, фото: Главред
Ілюстративне фото

"Пані Наталя виявилась скромною та цікавою співрозмовницею. Трохи розказала про себе, багато випитувала про потреби військових. Під кінець розмови пані Наталя попросила скерувати її пожертву на якісь корисні придбання. Можливо, на потреби снайперів. Після цього вийняла з сумочки і поставила на стіл 60 000$. Це не просто найбільша пожертва, яку я, як волонтер, отримував за всі роки війни від жертводавців. Це не просто пожертва еквівалентна 30% від усіх коштів, які мною було зібрано за 11 місяців цього року. Це ще й найкраща відповідь усім тим, хто ретранслює наративи російської пропаганди про те, що українці втомились від війни! Я переконаний, що за подібним вчинком стоїть якась історія. Але я не мав жодного морального права лізти людині в душу і докопуватись, що це за історія", - зазначив Притула.

Нагадаємо, відомий десантник "Ведмідь" згадав, як Україна втратила Крим: "Всі сумніви відійшли моментально"

Як повідомляв "Знай.ua", Миколайчик прийшов навіть у район проведення ООС на Донбас: "Кожен чекає свят"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Знай.ua писав, тракторист-трудяга потрапив під кулі ворога в Авдіївці, ЗСУ кинулися на допомогу