Нещодавно львів'янин став свідком ганебної крадіжки у центрі міста. Чоловіку вдалося зняти на відео зловмисників, що й допомогло затримати їх.

Про це повідомляє інформаційний портал 032.ua.
Так, стало відомо, що днями львів'янин Олег Єлісєєв став свідком пограбування у центрі міста. Чоловік зафіксував на відео сам процес та допоміг затримати злодійок. Мешканець Львова виклав відео з місця події, щоб застерегти містян та бути небайдужими у таких ситуаціях.

Скріншот

"Особисто став свідком пограбування, вдалося відзняти, як це відбувається. Львів'яни кожного дня потерпають від систематичних пограбувань. На вулиці міста в якийсь момент можуть вас пограбувати, ніхто не прийде на допомогу, на вулицях міста суцільна байдужість. Інформую вас про ситуацію та закликаю не бути байдужими", - зауважив Олег Єлісєєв.

Скріншот

На відео видно, як група жінок намагалася обікрасти перехожу на вулиці Під Дубом, біля ТЦ "Форум Львів". Деякий час трійця йшла за потенційною жертвою та намагалася непомітно відкрити сумку. Коли вона сіла у машину, чоловік затримав правопорушниць та викликав правоохоронців.