Львів'янка розповіла про жахливу ДТП, яка сталася з її братом напередодні.
Про це у спільноті "Варта-1" розповіла Iryna Machikha.
Львів'янка розповіла, як напередодні її молодший брат повертаючись додому, заправив авто на заправці ANP на об'їзній м.Жовква, після чого продовжив рух по головній дорозі у напрямку м.Рава-Руська. Аж раптом чоловік на Ford, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння підрізав його.

Фото: Iryna Machikha

"Із напрямку м.Червоноград авто FORD GALAXY д.н.з. ВС7992НМ, за кермом якого у стані сильного алкогольного сп'яніння перебував Стародубцев Богдан Сергійович 30.03.1985 року народження, не надавши переваги руху моєму братові, який НАГОЛОШУЮ рухався по головній, не гальмуючи зрізає весь перед авто мого брата", - розповідає вона.

За словами львів'янки у авто чоловіка, який протаранив її брата перебували троє військовослужбовців, також у стані алкогольного сп'яніння.

Фото: Iryna Machikha

" Здавалось би звичайне ДТП, хтось не надав комусь перевагу...та НІ! "Герою" АНДРІЮ ШУВАЛОВУ було цього мало, він вирішив розібратись по пацанячому. Підійшовши до авто мого брата зі словами "Що ти наробив...відкрий двері...?" почав кулаками вибивати бокове скло водія. У цей час брат заблокував усі двері, після чого АНДРІЙ ШУВАЛОВ наніс удар ногою у бокове вікно водія, тим самим наніс тілесні пошкодження моєму брату. Лице брата залило кров'ю, осколки застрягли у лобі, скронях та руках брата. Виявилось і цього було мало, АНДРІЙ ШУВАЛОВ почав діставати брата з авто зі словами "ТЕБЕ ДОБИТИ ТРЕБА!" Дякуючи Богу, на цей момент, небайдужі люди не побоялись заступитись!", - зазначила вона.

Скриншот

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві у вантажівки, яка перевозила меблі, відірвався кузов.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Борисполі" затримали чоловіка, який почав курити прямо на борту літака.

Також Знай.uа писав, що у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра.