Вже не за горами новорічні свята і всі господині нашої країни почнуть ламати голову, що ж такого приготувати на святковий стіл. Адже до такої події потрібно готувати тільки найкращі і перевірені рецепти, які припадуть до душі кожному домочадцю.

Пропонуємо вам приготувати просту та смачну картопляну ковбаску, яка прийдеться до смаку всім. Рецептом смачної закуски поділилися у фейсбук-спільноті "Пляцки Рецепти від Лілії Цвіт".
Нам знадобиться:
- свинні кишки 1-2шт
- картопля-1-2кг
- цибуля
- сало
- сіль перець на свій смак
Спосіб приготування:

Фото: Олена Купчишена

Для початку потрібно приготувати засмажку. Підсмажуємо сало та дрібно порізану цибулю, солимо перчимо та за бажанням можна додати часник.
Картоплю натерти як на деруни. Все добре перемішати та начинити кишки сумішшю. Викласти на деко та пролити кишку голкою, щоб вона не лопнула. Запікати до готовності при 180' С.
Смачного!

Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також Знай.ua писав, "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще