У 2020 році найпопулярнішими іменами серед новонароджених львів'ян стали Марко, Матвій і Дем'ян, серед львів'яночок - Вікторія, Анна і Анастасія.

Про це повідомили в Управлінні держреєстрації Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові.

Натомість серед найбільш рідковживаних імен серед хлопців зустічаються такі, як Саян, Августин, Дерек, Гордій, Гліб, Емір, Теодор, Акім, Мартин, Платон.

Дівчат називали Магдалена, Адель, Беатріса, С’юзі, Мальва, Юнія, Варвара, Одарка, Олівія, Філомена.

Тим часом ужгородці дедалі частіше називають новонароджених дітей незвичними для закарпатського вуха іменами: Анелія, Абдумаліх, Ейнар, Амір, Естеліта, Бассам.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Ужгородському міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану кажуть, що нові імена все частіше витісняють традиційні. Але змінювати незвичні імена ужгородці, хоча і мають на це право, не поспішають. Ім'я можна змінити після того, як громадянину України виповнюється 16 років.

Раніше портал Знай.uа писав про виплати на дитину: що зміниться в Україні в 2021 році.

Також портал Знай.uа писав, що зіркові мами Тарабарова і Alyosha поділилися секретами пологів у розпал пандемії: "Це страх, страх страх"

Також портал Знай.uа писав, що після народження дитини дев'ятикласницю відрахували, щоб вона не псувала імідж школи.