Українці отримали привітання з новорічно-різдвяними святами від оркестру Військово-повітряних сил Сполучених Штатів Америки. Відповідний ролик можна переглянути на You tube.

Теплі слова привітанні пролунали від підполковника Крістіни Мур Уррутії, яка є керівницею оркестру Військово-повітряних сил США у Європі.

Для привітання американці обрали легендарну композицію “Щедрик”, яка обєднала українців та американців – як відомо, автором музики був український композитор Микола Леонтович. Понад сто років тому щедрівку було виконано на американській сцені, і відтоді жодного Різдва у США не святкується без неї.

«В України немає кращого партнера, ніж США, який підтримує ваші зусилля у відстоюванні суверенітету та територіальної цілісності України. Бажаємо вам всього найкращого у ці святкові дні”, – наголосили військові.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше повідомляли, дніпрянам роздають безкоштовні ялинки до Нового року: "З новим щастям!".

Як повідомляв Знай.uа, у Хмельницькому завелися "ялинкові браконьєри – продають зелених красунь з-під підлоги.

Знай.uа писав, День святого Миколая 2020: привітання зі святом у листівках.