Відомий український гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ презентував кліп на пісню "Моя земля", зйомки якого відбувалися в самому серці Львова.

Відповідний ролик група опублікувала на своєму офіційному YouTube-каналі.

Прем'єра нового відеокліпу сталася в суботу, 19 грудня. Кліп на пісню "Моя земля", яка входить до альбому "Мільярди", знімався в самому серці Львова під час "Секретного концерту".

Артисти організували пересувну сцену, на якій пересувалися центральними вулицями культурної столиці. Завдяки такому формату музиканти змогли поспілкуватися з шанувальниками, не порушуючи карантинних обмежень, а також кожен бажаючий міг стати частиною кліпу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Лідер гурту Сергій Танчинець розповів, як це було:

"Ми всією командою намагалися, щоб здивувати вас! Ми придумали унікальний формат концерту і висвітлили це в нашій новій відеороботі. Львів, дякую, що був з нами! Спасибі за блиск глядачів в очах!".

Музикант зазначив, що вся їхня велика команда доклала всіх зусиль, щоб шанувальники могли насолодитися їх виступом і процесом зйомок.

Нагадаємо, що Тернопільська співачка підкорила Польщу шикарним голосом, їй аплодують стоячи-від хард-року до фолку.

Як повідомляв портал Знай.иа, реп-Група KALUSH випустила спільний україномовний трек з Alyona Alyona.

Також Знай.иа писав, що Світлана Лобода поділилася уривком з нового кліпу, який фанати чекали досить давно.