Стало відомо про те, що на популярному українському курорті намагалися запалити ялинку, але, з неї щоразу йшов дим.

Таким чином, повідомляється, що в курортному місті Трускавець, у п'ятницю, 18 грудня, на площі Незалежності під час відкриття головної ялинки пішов дим.

Стався інцидент о приблизно о 7 годині вечора. Як тільки запалили ялинку, з неї почав йти дим. На сцені відразу зрозуміли, що щось не так, і почали кричати, щоб її вимкнули.

Ялинка, до слова, штучна. Через кілька хвилин її знову вирішили запалити, але, дим пішов знову. Так було кілька разів, поки вони не прийняли рішення вимкнути її до моменту, поки не усунуть неполадки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У соціальних мережах пишуть в коментарях про те, що гірляндам вже багато років, тому, зовсім не дивно, що вона почала горіти.

Нагадаємо, що в Києві головну ялинку країни відкриють у суботу, 19 грудня. Це вже традиція, щорічно запалювати ялинку в День Святого Миколая.

Подивитися на ялинку зможуть всі гості столиці і городяни протягом місяця, поки не законатся свята.

Нагадаємо, що ДСНС міста Києва випустило новий календар на 2020 рік. У ньому головними героями є столичні пожежники.

Як повідомляв портал Знай, у Харкові під час новорічного корпоративу в одному з місцевих ресторанів сталася пожежа.

Також портал Знай писав, що у мережі з'явилося відео перших хвилин страшної пожежі в Одеському коледжі, який забрав 16 життів.