У Львові мешканці будинку за адресою вул. Володимира Великого, 53, повстали проти «благодійників», які виливають помиї поруч із сміттєвими баками. Про це розповіли у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

«Дитячий майданчик біля будинку 53 на вул. Володимира Великого у Львові. Щодня тут виливають бідони помиїв і різного харчового непотрібу. Антисанітарія, сморід на цілий квартал. Мовляв, годують голубів. Проте голуби - не свині. І діти наші також», - пишуть обурені городяни.

«Оці всі фокуси не мають ніякого відношення до милосердя (хто хоче годувати птахів, не пошкодує на булку чи зерно). Це дебільний сільський спосіб утилізації відходів. Ми маємо право жити в чистому міському середовищі. За що і платимо гроші, до речі», - додають вони.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«Раніше там такого не було... Це жесть», «Класно. А інші кістки виносять собакам... так потім все подвір’я у кістках. Жах повний. Триндець», «Харчовий непотріб, з садочку, скоріш за все!», - обурюються у коментарях.

«Я підходила в садочок, кажуть, це не їх. Знаєте, що мене добило: два дні тому там була розлита колишня солянка з лимоном, маслинками... Бррр!», - додає автор повідомлення.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися

Як повідомляв портал "Знай.uа", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа