Свиняча ніжка - 1,8 кг
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Воду доводимо до кипіння. Кладемо м'ясо в киплячу воду. Зменшуємо вогонь і залишаємо на 20-30 хвилин, поки не з'явиться шум (піна на поверхні). Збираємо шум і додаємо в бульйон моркву, цибулю, лавровий лист, перець і сіль. Ми залишаємо нудитися на повільному вогні 6 годин. Потім виймаємо цибулю і продовжуємо варити ще 4 години.
Виймаємо моркву. Виймаємо з бульйону м'ясо, даємо йому охолонути. Бульйон проціджуємо через марлю або через сито з паперовим рушником. Часник очищаємо і розчавлюємо в проціджений бульйон. При необхідності досолюємо.
На дно порційної формочки наливаємо бульйон, кладемо половинку яйця, зрізом вниз. М'ясо відокремлюємо від кісток і розбираємо на дрібні шматочки. Зверху рівномірно викладаємо м'ясо.
Застиглий холодець подаємо до столу. Приємного апетиту!
Нагадавши, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.
Як повідомляв портал "Знай.uа" , яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця в холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.
Також "Знай.uа" писав, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.