У Львові деякі маршрутники не надають людям з інвалідністю безоплатний проїзд, який передбачено для них за законом.
Про це у спільнота "Варта-1"написала львів'янка під ніком Konvaliya Levko.
Так, у Львові водій автобуса №18 не надав безоплатний проїзд львів'янину, який пред'явив посвідчення людини з інвалідністю. До того ж водій поводив себе надто грубо та навіть відібрав у львів'янина його посвідчення.

Фото: Konvaliya Levko

"Вчора мій двоюрідний брат, сівши у цей маршут, пред‘явив посвідчення інваліда, яке надає право на безоплатний проїзд, та цей мужчинчик водій, в наглу відібрав його (це вже не вперше), коли мій брат просив повернути, він в наглу кричав ні, ще й їздить з приспущеною маскою, герой цього часу, до поки не прибігла моя тітка зі скандалом, він не повертав його назад, та погрожував тим що він знімає та все викладе в інтернет, надіюсь він це і зробить) водій кричав що він не лікар і не бачить що людина хвора, та думає що посвідчення підробне", - написала львів'янка.

Фото: Konvaliya Levko

Скріншот

Нагадаємо, раніше У Києві маршрутка "роззулася" на ходу, втративши колесо і репутацію-відео за крок від аварії

Як повідомляє портал Знай.uа Київський трамвай роззувся на ходу: "заразився від маршруток"

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Розхитана маршрутка на шаленій швидкості ледь не погубила людей: все через несправні гальма