За останній час у шкільних їдальнях Львова відбулося чимало змін. Тепер там більшість страв готують за рецептами відомого українського кухаря Євгена Клопотенка.
Про це повідомив чинний мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.
Управління освіти Львівської міської ради впродовж тривалого часу працює над організацією та постійним вдосконаленням меню у шкільних їдальнях. Тому зараз більшість страв у школах готують за рецептами відомого українського кухаря.

Скріншот із відео

"За останні роки у львівських школах ми відремонтували багато їдалень. Це місце, де дитина має не лише обідати, але й відпочити від навчання. Проте важливий не стільки інтер’єр, як філософія харчування. Вже понад рік наші школи впроваджують страви з меню, яке створив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Тепер шкільний обід – це не сосиска з макаронами, а паста болоньєзе. Кожен може вибрати, що саме хоче спробувати цього тижня. Це смачно і корисно", - написав Садовий.

Відтак, у школах Львова більшість страв готуються за збірником Євгена Клопотенка, а саме:

  • серед буферної продукції: бургери в асортименті, нагетси, бутерброди, овочеві салати;
  • обіднє меню для школярів: салат з свіжої капусти із свіжим горошком, салат з буряка з грінками, салат овочевий, салат з капусти з насінням соняшника, борщ, суп овочевий, болонєзе, Мак енд чіз, чахохбілі з куркою, картопля запечена з куркумою, картопляне пюре, риба припущена або смажена, фрикадельки рибні, чай, чай в асортименті, лимонад.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Олена Зеленська представила нове меню для шкільних їдалень

Як повідомляв портал Знай.ua, Клопотенко зізнався, що прийшов на кухню з "політики"

Також Знай.ua писав, Клопотенко поділився враженнями від співпраці з першою леді Оленою Зеленською