Львів'яни скаржаться на містян, які у громадському транспорті відмовляються одягати захисні маски.
Про це у спільноті "Варта-1" написала львів'янка Олена Павлик.
Так, львів'янка розповіла, що під час проїзки у громадському транспорті деякі містяни відмовляються одягати медичні маски. При цьому вони поводяться агресивно та починають хамити.

"В цей момент перебуваю у переповненій 47а маршрутці, одна особа без маски та відмовляється її одягти. Куди звернутися? Обуренні всі люди, а він ще й хамить", - написала львів'янка Олена Павлик та опублікувала фото з місця події.

Скріншот

Користувачі мережі неоднозначно відреагували та такі дії містян у коментарях під дописом львів'янки.
"А що вона дає, ця маска, на практиці? Моральне заспокоєння?", "Пропоную закурити в автобусі й ви відчуєте реальний захист масок від вірусу, який в набагато більше разів дрібніший за сигаретний дим!", "Аби заїхав йому в пику і вивів його в безлюдне місце де не треба маски", "Зразу до Зеленського, справа то серйозна", "Висадити з маршрутки дай все", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот

Скріншот

Нагадавши, українці віддали мільярди зі своїх кишень до бюджету, податкова показала цифри.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Разумков готує термінове засідання для голів фракцій, озвучені питання для обговорення.

Також Знай.uа писав, що "подовжені канікули" замість локдауна, чого очікувати українцям у січні.