Цю неймовірну історію розповів лікар, який має велику практику, серед його клієнтів дуже багато вельми заможних людей. Але, багато його заможних клієнтів знаходяться в дуже поважному віці.
"Близько півроку тому прийшов до мене клієнт, весь сяючий від щастя незважаючи на те, що йому скоро буде 90 років".

- Докторе, привітайте мене, я одружився!

- Вітаю. І хто вона?

- О, докторе, вона красуня. Їй всього 18 років і вона любить мене.

- Ви молодець. Втім, у Вас важко не закохатися.

"Сказав я і про себе подумав - ще б пак, з такими грошенятами в тебе будь-яка закохається", - згадує доктор.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Лікарня, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Лікарня, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Наступного разу він прийшов через три місяці. Його супроводжувала молода жінка, струнка, красива з діамантами на пальцях і одягнена так, немов тільки що зійшла з обкладинки модного журналу. Пацієнт повідомив доктору, що його дружина вагітна і скоро у них народиться син, який носитиме його ім'я та прізвище.

- Ви абсолютно здорові. А скажіть, як часто ви займаєтеся любов'ю зі своєю молодою дружиною?

- Ви знаєте, це сталося всього один раз в день весілля. Я тоді випив і погано пам'ятаю те, що відбувається, але дружина сказала мені, що я був просто герой-коханець.

- А хочете, я розповім вам одну історію?

- Із задоволенням вас вислухаю.

- Це сталося рік тому на полюванні. Ми полювали на ведмедя. Полювання тривало вже кілька годин і все безрезультатно. Всі сильно втомилися. Я зупинився на березі озера, притулив рушницю до стовбура дерева і зайшов у воду. Набрав в долоні води і вмив обличчя. Ззаду почувся ведмежий рик. Я обернувся і побачив того самого ведмедя, на якого ми полювали. Мабуть, ведмідь знав про це, він повільно наближався до мене, з жовтих оскалених іклів капала слина, а в очах горіла справжня ненависть. До рушниці було далеко, врятувати мене могло тільки диво. Я схопив з землі гілку, так схожу на рушницю, навів її на ведмедя і натиснув уявний курок. І диво сталося - мабуть, я дуже хотів жити. Пролунав постріл, і ведмідь впав з кулею в серце.

- І що ж це було? - запитав мій пацієнт.

- Вистрілив інший мисливець, який випадково опинився поруч.

- О, це справжнє диво. А навіщо ви розповіли мені цю історію?

- Я хотів вам сказати, що дива іноді трапляються навіть у нашому житті.


Йшов від мене мій пацієнт трохи стурбований. А я картав себе за те, що піддався заздрості до цієї багатої, але дуже наївної людини, і розповів йому цю історію.

Раніше повідомляли, харківські будинки терпимості XIX століття: де розташовувалися і кому підпорядковувалися " жриці любові".

Як повідомляв Знай.иа, рік пандемії і розлучень: 10 зіркових пар, союз яких розірвав ненависний 2020.

Знай.иа писав, дві самотніх видри знайшли любов під час локдауна.