Вже не за горами новорічні свята і всі господині нашої країни почнуть ламати голову, що ж такого приготувати на святковий стіл. Адже до такої події потрібно готувати тільки найкращі і перевірені рецепти, які припадуть до душі кожному домочадцю.
Пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний салат з фореллю і перепелиними яйцями. Цей рецепт хороший тим, що його можна приготувати заздалегідь, а перед подачею на стіл тільки заправити соусом. Рецептом цього салату поділилися у фейсбук-групі "Що приготувати на вечерю".
Нам знадобиться:
- листя салату 1 пучок,
- форель або сьомга малосольна 200-300гр,
- огірок свіжий 2шт,
- помідори черрі 250-300гр,
- креветки коктейльні 200гр,
- яйця перепелині 10шт.
Для соусу:
- олія оливкова 50гр,
- гірчиця зернова 1 чайная ложка,
- мед 1ст. ложка,
- сік половина лимона,
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
Салат миємо, сушимо. Рибку тоненько ріжемо і скручуємо "трояндочкою". Помідори, огірочки миємо, обсушуємо рушником (це важливо, щоб не було зайвої вологи) і ріжемо скибочками, а помідори навпіл. Креветки відкидаємо в друшляк і потім перекладаємо в сухий посуд(салатник або піалу або блюдо). Яйця варимо, чистимо, ріжемо навпіл.

Все готово для складання салату. Спочатку викладаємо листя салату в салатник, щоб було пишно не тільки по краях. Потім між листям викладаємо всі інгредієнти, крім яєць. Салат готовий. Вже перед подачею покласти яйця і заправити соусом.

Якщо робите салат 30 числа, затягуєте його плівкою вакуумною і в холодильник. 31 робите заправку, змішавши і збивши виделкою всі складові і поливаєте нею салат перед подачею на стіл.
Приємного апетиту!

Нагадавши, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматного ласощі практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу мало.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще