У Львові на вулиці Академіка Павлова з кранів тече іржава вода. Гаряча лінія міста Львова ігнорує скарги, що надходять.

Про це розповіла львів'янка Ustja Ustja на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами дівчини, вона зверталася на гарячу лінію Львова, але її там просто ігнорують.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Така вода, в кращому випадку на два тони світліше, тече в самому центрі "європейського міста" на вул.Ак.Павлова ☝ 🏼 гаряча лінія міста Львова звичайно не пропускає пост, тому що в них все ідеально працює",- скаржиться львів'янка.

Деякі львів'яни нарікали від роботи комунальних служб, а деякі навіть пропонували, як вийти з положення:

"Та все в них "ідеально" і собак у них нема, і вода в них чиста. Але це лише на сторінках та кишенькових СМІ", "Вчора писали що будуть проводити ремонтні роботи, треба більш уважніше стежити за новинами Львівводоконала", "По вулиці пасічна 75, така сама ситуація, кожного дня", "Я з додатку пишу скарги. Так принаймні, звернення обов'язково приймають і ти можеш .або закрити, або відхилити закриття звернення", "Саме так. Вода просто капець!"дхилити закриття звернення", " саме так. Вода просто капець!".

Нагадаємо, у Львові в одній з багатоповерхівок міста вже четвертий день з під кран тече руда вода. У такій воді неможливо митися, вже не говорять про те щоб готувати з неї їжу або пити.

Львів'янин показав, що набираючи у ванну воду, щоб помитися вода тече іржава, при цьому вона залишає брудні сліди на ванні.

"Українські реалії. Третій день водоканал продає таку воду. Добре митися, всі будуть чисті, екологія на висоті", - так прокоментував своє відео Юрій Депко.

Також львів'янин зазначив, що в такій воді навіть посуд помити неможливо, адже вона після цього стає вся руда. Зараз цю ситуацію з водою у водоканалі ніяк не прокоментували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тернополян змушують приймати "грязьові ванни", вода як з болота: "за що ми платимо?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У жителів Кривого Рогу з крана тече "чай": "мучимося 11 днів"

Також «Знай.иа " писав, що Жителі анексованого Криму з кранів отримують "каву": з 8 літрів води-кілька грамів іржі