До Львова прибув вифлеємський вогонь миру, його отримали львівські пластуни на українсько-польському митному переході Рава-Руська-Гребенне.

Читайте Знай в Google News!


Так, стало відомо, що представники Львівського осередку Національної скаутської організації «Пласт» передали міськраді Вифлеємський вогонь миру. Згодом його передадуть у школи, лікарні, церкви, військові частини і дитячі притулки, пише Твоє місто.

Фото: Твоє місто

«Сьогодні ми розпочинаємо дуже важливу місію: пластуни по всій Україні, в кожному місті дбають про те, щоб Вифлеємський вогонь миру нагадав про любов і добро в кожній українській домівці. Вчора ми перейняли його в польських скаутів на кордоні і сьогодні вперше ділимося ним із громадою Львова. Від сьогодні та до Різдва ми будемо нести цей вогонь в кожну школу, церкву, лікарню, військову частину», – розповіла керівниця осередку Пласту у Львові Анастасія Слюсаренко.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фото: Твоє місто


Варто зазначити, що у понеділок, 14 грудня львівські пластуни перейняли Вифлеємський вогонь від друзів-скаутів на українсько-польському митному переході Рава-Руська-Гребенне.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Новий Рік 2021: найцікавіші традиції в різних країнах.

Раніше повідомлялося, що у центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького.