Відома українська телеведуча Марічка Падалко часто ділиться зі своїми підписниками та фанатами новими фото та своїми думками стосовно різних тем. Цього разу Падалко підняла не просту тему абортів.

Читайте Знай в Google News!

Своїми думками телеведуча 1+1 поділилась у соціальній мережі Іnstagram.
Так, Марічка Падалко розповіла, що в Міжнародний день із захисту прав людини вона була спікером заходу від Docudays UA. Тоді це був перегляд і обговорення документального фільму польської режисерки «В іншому світі». Герої документалки - батьки двох дітей, які під час третьої вагітності дізнаються, що дитина народиться із синдромом Дауна. У фільмі, знятому 7 років тому, жінка робить вибір на користь дитини.

Марічка Падалко, фото з Instagram
Марічка Падалко, фото з Instagram

"Зараз у польських жінок вибору фактично не лишилося. В Україні, нагадаю, «безумовний» аборт можна зробити до 12 тижнів вагітності. І за медичними показаннями - до 22 тижня. Я не прихильник абортів, і такий варіант ніколи не розглядала для себе. І не розглядаю, яких сюрпризів не підготувало б життя. На всіх зустрічах зі студентами розмови на професійні теми я завершую особистими порадами, про які мене не питають: «Не робіть аборти, дівчата. Попереджайте небажану вагітність». Але я вважаю, що жінка має право вирішувати. І наше законодавство мені здається на сьогодні оптимальним", - написала Падалко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірки "Жіночого Кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Мосейчук і Мазур - одні з найвпливовіших жінок в Україні.

Також Знай.uа писав, що телеведуча Наталія Мосейчук повідала про шалену радість завдяки карантину.