За останній рік львів'янин досить мало відпочивали і з головою занурилися у роботу. Відтак 62% львів'ян не були у відпустках з початку року, і лише 38,1 % все ж відпочивали.
Читайте Знай в Google News!
Таку інформацію надала Дослідницька агенція Fama, яка з 26 вересня по 2 жовтня опитала 800 людей на території Львівської ОТГ, передає портал Гал-нет.

відпустка на морі, фото Pxhere
відпустка на морі, фото Pxhere

Так, стало відомо, що з тих, хто все-таки вирішив піти у відпустку 46% подорожували, а 42% займалися хатніми справами. Ще 7% відпустку проводили байдикуючи, а 3% займалися різними справами. Ще
2% не можуть сказати точно, чим були зайняті.
З тих, хто подорожував, 73% обрали Україну, 27% - закордон. Найпопулярнішими були поїздки у Туреччину, Єгипет та Польщу.
Найпопулярнішими напрямками в межах України стали:
- 43% - Західна Україна (Карпати),
- 28% - Південна Україна (Одеса),
- 5% - Східна Україна.
Варто зазначити, що це дослідження поводилося з 26 вересня по 2 жовтня 2020 року. Обсяг вибірки складає 800 людей віком від 18 років на території Львівської ОТГ. Максимальна похибка вибірки з довірчою імовірністю 95% становить 3,5%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у відомому супермаркеті українці натрапили на" живу " олію-благородством тут і не пахне

Як повідомляє портал "Знай.uа" харків'ян попереджають про "вбивчий" сир: "зі смаком кишкової палички" (оновлено)

Також "Знай.uа " писав, що дніпрянці впарили" французький " йогурт в супермаркеті: замість молока-цвіль

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще