Відома американська співачка, танцівниця і продюсер Бейонсе опублікувала на сторінці свого бренду Ivy Park в соціальній мережі Instagram фотографію краснодарських дівчат.

Вони постали в одязі цього самого бренду в колаборації з популярним Adidas.

Читайте Знай в Google News!

Однак згодом коментатори усвідомили, що дівчата насправді Росіянки, а не темношкірі, і тоді їх звинуватили в расизмі. Так як вони з кучерявим волоссям, автозагаром і блекфейсами. Подібні фотографії, на яких дівчата так розчепірюють ноги, на думку коментаторів, можуть лише темношкірі. Це ж стосується і таких зачісок. Тому знімки довелося видалити.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Російськомовні користувачі спробували заступитися за моделей, проте вони нарвалися на англомовних. "Я занадто Біла для вашого одягу, вибачте!", "У нас сніг випав. Білий", "Обожнюю вас, дівчатка. Халатики, ми сила! До речi, живу на Чорному морі.. Сподіваюся, це не надто для Адідас?", "Ми не будемо купувати ваш одяг! Ми занадто білі для неї!", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Одичалый матріархат": жінконенависник і псевдоученый отримав докторський ступінь. Що стосується понятійного апарату, соціолог Святенко не став обтяжувати себе поясненнями, а просто вирішив придумати нові терміни.

Як повідомляв "Знай.ua", матч Ліги чемпіонів зупинено через расизм - гравці демонстративно покинули поле

Знай.ua писав, конкурентку Марцінківа на крісло мера Франківська звинуватили в расизмі: "Це було 6 років тому"