Олександра Кучеренко-популярна модель, журналістка, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина ведучого" Світу навиворіт " Дмитра Комарова.

Читайте Знай в Google News!

Instagram Instagram 23-річна красуня часто радує багатотисячну аудиторію яскравими публікаціями в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Дружина Комарова поділилася важливою інформацією про благодійну акцію, яка робить подарунки дітям з інтернату.

"Робота на віддаленні, дистанційне навчання, екранні зустрічі - сьогодні вже неможливо уявити свій день без телефона чи комп’ютера. Навіть державний іспит сьогодні складала онлайн)

Коли почався карантин, разом з командою @mentorinua ми провели профорієнтаційний онлайн-марафон для дітей з інтернатів. Я була модератором і бачила ті сяючі очі дітей, які по 10-20 чоловік збиралися біля одного екрану, щоб почути цінні поради від відомих людей. Сучасні технології допомогли нам об’єднати більше 500 дітей із 15 регіонів України. Але, на жаль, багато хто так і не зміг доєднатися, бо в інтернаті не знайшлося жодного комп’ютера, або навіть телефона.

Саме тому до новорічних свят ми запускаємо акцію #щедрогаджети. Її суть проста: якщо ви маєте телефон, ноутбук чи комп’ютер у робочому стані, яким не користуєтеся, ви можете подарувати його дитині з інтернату до Нового року. Або допомогти гаджетами зможе і компанія, де ви працюєте, – під кінець року є практика "списувати" техніку.

Тільки подумайте – ви зробите справжнє новорічне диво для того, хто чекає на нього найбільше. Я також беру участь в акції і передаю свій ноутбук. Долучайтеся і ви! ❤️" - написала Олександра.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Кучеренко заінтригувала побаченням на стадіоні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кучеренко розкрила секрети краси.

Також портал Знай.uа писав, що Комаров розповів про шалені пригоди з молодою дружиною.