Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила вСсторіс кумедне фото, зроблене ще на відпочинку на райському курорті фактично рік тому, насолоджуючись білосніжним пісочком, блакитною водою і пальмами на задньому тлі.

Так, Влад пожартував над коханою, прикривши її фігуру в бікіні лише довгою черепашкою, створюючи ілюзію оголеності. Варто відзначити, що подібне архівне фото є і у самого шоумена, тільки з черепашкою іншої форми.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До слова, раніше вся зіркова сім'я Ям взяла участь у передсвятковій новорічній фотосесії, позуючи в студії з прикрашеною ялинкою і затишним каміном. Так, Лілія показала не тільки романтичні фото з Владом, а й зворушливі кадри з їх 5-річним сином Леоном, який ніжно цілував зіркову маму в щоку.