Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість похвалився спонтанним відпочинком в теплих краях, помчавши в Єгипет і ніжачись під спекотним сонечком, перечікуючи холодний київський грудень серед блакитного моря, пальм і золотого пісочка. Так, артист виклав селфі з пляжу, лежачи на тапчані з бірюзовим рушником і приймаючи сонячні ванни. При цьому Віталій порадував прихильниць знімком топлес, засвітивши спортивне тіло і волохаті груди, прикриваючи обличчя від променів.

"Спонтанний відпочинок - найкращий відпочинок! 👍🏼"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію і звертаючи особливу увагу на частини тіла чоловіка: "😱 ого, банка🤣 🤣 🤣 😍", " гарного відпочинку, рідний!♥ ️ ", "Лайк майже на сосочку😂", " як завжди у всій красі!", "Ммм сосочкек️", "Гарного та незабутнього відпочинку😍", "правильна зима, приємного відпочинку️️", "совісті немає😂", "руки-базуки....🔥 🔥 🔥 ", "Крутяк! 👍І де це ми цього разу? 😊".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Віталій Козловський похвалився загадковим знімком, зробленим серед золотого листя і водойми в осінньому лісі. Так, артист приміряв масивні черевики, чорні штани, шкіряну косуху і светр салатового кольору, загадково дивлячись вдалину або ж просто насолоджуючись буйством фарб природи, а його ноги через незвичайний ракурс здавалися безкінечними, як у Олі Полякової або Лесі Нікітюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.