Без закусок не може обійтися жодне свято. Адже їх приготування не займає багато часу, і вони завжди виглядають красиво, і виходять смачними і апетитними на вигляд.
Читайте Знай в Google News!
Закусок існує просто неймовірна кількість, і це насправді хороший простір для творчості, адже можна щось придумати саме з тих продуктів, що господиня має під рукою. В ході таких екскрементів можна створити свою фірмову страву.
Але, для тих, хто не дуже любить експериментувати і вважає за краще перевірені рецепти, пропонуємо приготувати рулет з фаршу з вареними яйцями. Ця закуска стане ідеальним доповненням до святкового столу або ж до приємних посиденьок з рідними.
Інгредієнт:
М'ясо індички - 400 грам
цибуля - 1шт
кілька зубчиків часнику
яйце сире - 1 шт
натертий сир - 50 грам
маца з ц/з борошна
яйця варені - 3 шт
сіль і перець за смаком
Спосіб приготування:

М'ясо індички потрібно перемолоти в м'ясорубці. Після цього два шматочки маци намочити в молоці при цьому дрібно покришивши. У фарш додати сіль, перець, сир тертий, 1 сире яйце, цибулю терту, часник і розмоклу мацу. Фарш добре перемішати.
Для випічки потрібно використовувати харчовий "рукав". Потрібно розрізати його і розкласти на столі. Поверх викласти половину фаршу. Варені яйця очистити і виклала в ряд по центру. І поверх другу половину фаршу. Сформувати рулет, при цьому добре обмотати його «рукавом».
Запікати в духовці при 180 - 40 хв. потім розмотати «рукав» і зверху посипати тертим сиром і ще в духовку на 10 хв.
Повністю остиглий рулет нарізати на шматочки і можна подавати до святкового столу.
Приємного апетиту!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, шикарний торт можна приготувати на сковорідці всього за 15 хвилин, найпростіший рецепт.

Як повідомляв Знай.ua а, незвичайні і смачні рецепти на Новий Рік 2021, здивують гостей і родичів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай.ua писав, що Здивуйте всіх в новорічну ніч, швидкий рецепт неймовірної закуски"Вітелло тоннато".