Рідні та близькі 24-річного Владислава Щура розшукують його вже понад п'ять місяців. Хлопець безслідно зник у польському місті Вроцлав.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє портал "Це моя Україна".
Так, стало відомо, що вже п’ять місяців батьки розшукують свого 24-річного сина Владислава Щура. Українець загадково зник у місті Вроцлаві, останній раз його бачили у Вроцлаві в клубі «WYSPA TAMKA».
На момент зникнення на хлопцю була синя футболка та сині джинси. У нього не було документів, що посвідчують особу.

У нього не було документів, що посвідчують особу

"Ми рухаємось вперед, разом шукаємо вихід із цієї ситуації, йдемо на компроміси! Ми все ще шукаємо нашого сина! Щиро дякуємо усім за участь, підтримку, допомогу та поширення інформації про пошук нашого сина!", - розповіла мама зниклого Ірина.

Уважно придивіться до фото якщо ви бачили цього хлопця чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це за номером телефону Ірина (мати) +380962244451 Геннадій (батько) +380504611308 Маша +48 5344 759.
Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопця.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві зникла 16-річна бунтарка в бірюзових джинсах-йде не вперше

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" у Києві зникла юна бунтарка з бордовим їжачком на голові-прикмети і фото

Також "Знай.uа" писав, що під Франківськом відшукали школярку, яка втекла від батьків: "я вже доросла!"