Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, відправившись на відпочинок зі своїми головними чоловіками: чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим, синами Еміром-Рахманом і Селімом-Гіраєм, батьком Алімом Джамаладіновим, вибравши для канікул перед Новим роком спекотний Єгипет, курортне містечко Марса-ель-Алам. Щаслива матуся вирішила не тільки лежати на золотистому пісочку, насолоджуючись блакитною водою, але ще й активно проводити час.

Так, артистка виставила зворушливі селфі зі старшим сином Еміром-Рахманом, забавно позуючи на камеру серед пальм, а також продемонструвала все розмаїття підводного світу - від моторошнуватих восьминогів до коралових рифів з численними яскравими рибками. Джамала зізналася, що поки вона насолоджується канікулами, в Києві на неї чекають все більше справ, проте час, проведений з сім'єю - безцінний. Також виконавиця пожартувала, що почувається, немов в екзотичному акваріумі.

"Друзі, сподіваюся, не набридла вам своїми зимово-літніми фото 😁

Просто дуже хочеться поділитися з вами цим теплом, цим сонцем. Безмежно вдячна долі за можливість опинитися в таку холодну пору в теплому краю 🙏 🏾я з теплолюбних, ви ж знаєте.

Для мене цінна кожна мить. Звичайно, справ все більше і більше навалюється, але дуже ціную ці моменти поруч з моїми малюками, моїми рідними і цим прекрасним морем 🌊

Так чудово, що в Марса-Аламі збереглися практично всі види морських мешканців - якісь небезпечні, якісь прекрасні🐠 у нас кожен раз відчуття, що ми купаємося в акваріумі 😂"

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше