В одному з відділень "Ощадбанку" сталася кричуща ситуація, там менеджерка установи замість того, щоб надати послугу жінці похилого віку, нахабно відмовила і скрутила їй дулю.
Читайте Знай в Google News!

Про обставини скандальної історії розповів онук пенсіонерки, над якою познущалася співробітниця банку, передають Сумські дебати.

Фото: Сумські дебати

За словами Вадима, його дідусь Стеблянко Володимир Іванович, паралізований інвалід першої групи, оформив довіреність на свою дружину Галину Андріївну Стеблянко, щоб оформити соціальну допомогу в "Ощадбанку" у місті Лебедин. В той момент у пенсіонерки були обпечені пальці й вона не мала можливості заповнювати документи, тому онук взявся допомагати бабусі й сів поруч, щоб допомогти бабусі заповнити текст.

Фото: Сумські дебати

Однак робітники банку почали кричати, аби у зв’язку із карантином онук покинув приміщення, де вони знаходяться, хоча біля кожного робітника стоїть порожній стілець для клієнта і є можливість приймати одразу чотирьох клієнтів. Через те, що у приміщенні банку було тільки двоє клієнтів (онук і його бабуся), то Вадим відмовився це робити, адже бабуся сама не в змозі заповнювати документи. Почувши таку відповідь, працівники банку заявили, що не будуть їх обслуговувати. Але це ще не все, одна зі співробітниць, а саме Лариса Дудка, почала показувати "дулю" бабусі з онуком.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Фото: Сумські дебати

Варто зазначити, що за словами онука бабці, коли робітники банку виганяли його, говорячи, що зараз карантин і "ви не маєте право тут знаходитись", самі взагалі не мали маски.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці поскаржилися на спам від Vodafone. Очевидно, оператор намагається так повернути абонента собі, в розряд регулярних платників. Однак дошкуляти клієнтів спамом-стратегія вкрай неефективна.

Як повідомляв "Знай.ua", на Rozetka знайшли російські національні костюми: "Зроблено, бл*ть, в Україні"

Знай.ua писав, поки ви спите, ваші картки Приватбанку грабують: українців попередили про нове шахрайство.