Учасниця шоу" Холостяк-10 " Христина була фавориткою головного героя, але покинула проект через свій обман. Зараз вона часто ділиться зі своєю аудиторією кадрами з життя і постами про досить відвертими фото.

Читайте Знай в Google News!

Христина опублікувала досить відверті знімки в мереживній білизні. Вона позує, сидячи на підлозі в білому каркасному ліфі і поясі для панчіх, який імітує корсет. Образ дівчина доповнила легкими хвилями на волоссі і вечірнім макіяжем.

"Якщо душа і розум перебувають у злагоді, решта налагоджується автоматично...😅Згодні?",- написала Христина.

Христина з "Холостяка", фото: Instagram
Христина з "Холостяка", фото: Instagram

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

Фанати не пройшли повз гарячої фотосесії і залишили безліч захоплених відгуків. Хоча коментарі вдалося залишити тим, хто встиг в перші години, пізніше Христина закрила можливість коментувати свої публікації.

"найкрасивіша", "а де продовження історії про 102 і 103 що там сталося те", "яка киця", "красива білизна дуже , панчішок тільки бракує", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учасниця "Холостяка" запаморочила голову популярному співакові.

Як повідомляв Знай.uа, гаряча учасниця "Холостяка" спокусливо вигнула булочки в бікіні.

Також Знай.uа писав, що улюблениця Холостяка Христина розставила ноги і заговорила про кохання.