Стало відомо про смерть радянського і українського композитора, актора і виконавця Олександра Жилінського.

Читайте Знай в Google News!

Про скорботну новину розповів народний артист України і музичний продюсер Юрій Квеленков на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що Олександр Жилінський народився в 1955 році в місті Бердянськ Запорізької області. У 1977 році закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого, а в 1987 році-Київську державну консерваторію ім. І. П. Чайковського.

Олександр Жилінський / фото: Facebook
Олександр Жилінський / фото: Facebook

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Свою творчу діяльність Жилінський розпочав у 1972 році. На його рахунку сотні композицій для орекстрів, мюзиклів, театральних постановок та іншого. Пісні Жилінського можна почути у виконанні Василя Білоножка, Таїсії Повалій, Павла Зіброва, Лідії Михайленко, гуртів "Мальви", "Краяни", Man Sound та багатьох інших.

"Прощай дорогою. Ми зідзвонювалися пару років тому і хотіли відродити "Веселад". Він сказав, що двічі в одну річку не ввійдеш... так з'явився конкурс "StarTime". А останній раз, він дзвонив мені пару місяців тому. Хотів зустрітися ... Мори прийшли на землю. Всі ознаки кінця, описаного в Книзі одкровень", - написав Юрій Квеленков.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що помер радянський і російський актор Валентин Гафт у віці 85 років.

Як повідомляв портал Знай.иа, помер голлівудський актор Томмі Лістер, його тіло виявили в квартирі поліцейські.

Також Знай.иа писав, що у віці 77 років пішов з життя легендарний радянський актор Микола Іванов.